Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Protestatar #Rezist – jandarmeriţă, mesaj controversat. Monica Pop: Atrag atenția asupra unui lucru

Monica Pop
Monica Pop

Monica Pop a fost întrebată despre mesajele negative care au apărut în mediul online după ce o femeie jandarm din Suceava a murit în urma unui accident rutier.

Monica Pop, la Antena 3, în cadrul emisiunii „News Magazine", a spus: „Nu sunt oameni, sunt niște nemernici. Nu poate să se bucure cineva de răul altuia". „Cei care au făcut așa ceva să se gândească că, în locul acestei doamne, putea fi fata lor, soția lor sau mama lor. Sau oricine apropiat din familia lor", a adăugat Monica Pop.

„Pentru că tot a venit vorba de subiectul acesta, aș vrea să atrag atenția asupra unui lucru. Să știți că am convingerea, pe baza experienței de atâția ani, că cea mai mare parte din accidente - care nu se întâmplă din cauza băuturilor alcoolice sau adormitului la volan - sunt din cauze oftalmologice. Văd, dar nu apreciază distanța cum trebuie", a mai spus Monica Pop.

În acest context, amintim că Dide, un protestatar care s-a făcut cunoscut în mișcarea #Rezist la manifestațiile din București, a avut o reacție în urma știrii potrivit căreia o femeie jandarm din Suceava a murit. Femeia traversa strada, fiind cu fetiţa ei. „One more down! Du-te după Giani", a scris Dide, pe Facebook, distribuind știrea cu femeia jandarm.

Reacții furioase. Cum explică Dide


Au urmat reacții furioase la adresa lui. Dar de ce a postat un astfel de mesaj un om care de doi ani este în stradă, în Piața Victoriei? Cei care îl cunosc știu că face gesturi extreme pentru ca vocea să-i fie auzită, dar de aici până a se bucura de moartea cuiva pare cale lungă. Ne-a spus că a vrut doar să îi facă pe oameni să nu uite ce s-a întâmplat pe 10 august în Piața Victoriei. Dar, după cum a declarat chiar el, a ales o manieră greșită. Și regretă că s-a înțeles că se bucură de moartea unui om.

Într-un interviu acordat DCNews, Cristian Mihai Dide și-a motivat mesajul de pe Facebook: „Postarea a venit din senin, a fost ca un semn de revoltă. Nu am deschis știrea. Am vrut să-mi arăt nemulțumirea față de Jandarmeria Română. Știu că nu este o postare foarte bine aleasă. Regret ce s-a întâmplat la Suceava. Îmi pare rău că o mamă a murit. Regretabil mai este și faptul că s-a reușit schimbarea agendei publice atât de ușor doar cu o postare pe Facebook. La fel de regretabil este și că oamenii uită repede ce ai făcut și ești pus la zid în urma unei singure postări”.

CITIȚI INTERVIUL INTEGRAL AICI - https://www.dcnews.ro/dide-si-moartea-femeii-jandarm-interviu-ce-ascunde-postarea-care-a-socat-romania_623565.html

VEZI ȘI

EXCLUSIV Top 2018. Cine este protestatarul anului. Angi Șerban, Bădiță și Dide, bătălie. Surpriză totală

EXCLUSIV Trezirea lui Iohannis din somn, de Bogdan Chirieac


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel