Protest Piața Victoriei - Cioloș. Alistar: Joc al manipulării

Protest 10 august
Protest 10 august

Victor Alistar, membru CSM, a comentat modul în care autoritățile au acţionat, de vineri, până acum, în cazul violențelor din Piaţa Victoriei, dar şi ultima ieşire din mediul online a lui Dacian Cioloș, în legătură cu "gazarea" protestatarilor.

"Ce ne dorim cel mai puţin este ca Justiţia să intre în acest joc al manipulării din toate direcţiile. Trebuie să îşi facă datoria şi atât. La ce spunea Domnul Ciolos, ultima frază spunea că a primit asigurări că urmează ca Parchetul General să dea un comunicat despre ce urmează să decidă o instituţie din autoritatea judecătorească. În ce condiţii se scurg informaţii? (....)

Cu privire la subiectul în sine, cred că facem din ţânţar armăsar, pe justificarea corectă că cei care au greşit trebuie să plătească. Însă, de aici şi până la psihoză asta, este o încercare de a reînvia şi reanima o parte a populaţiei, prin elemente spectaculare.

Nu s-a întâmplat să avem niciun deces la acest mititng, motiv pentru care legătura dintre Colectiv şi acest eveniment se face prin postările de acum (...) Discutăm de o încercare de a forţa lucrurile", a spus Alistar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel