EXCLUSIV  Protest pentru interzicerea vânătorii, la Guvern

Federața pentru Protecția Animalelor și a Mediului organizează un miting în fața Guvernului, duminică, începând cu ora 11.

Marius Marinescu, președintele fondator al FPAM, a declarat pentru DC NEWS ce revendicări vor avea iubitorii de animale.

”Vom cere Guvernului să interzică vânătoarea, printr-un orind. Vânătoarea este o barbarie nu este un sport. Ce fel de sport e acesta în care produci suferință? Nu trebuie ca România să devină o junglă pentru vânătorii din străinatate, care sunt frustrați că la ei în țară vânătoarea a fost interzisă prin lege.

Cerem, de asemenea să oprească măcelul câinilor.

Vrem ca poliția animalelor să nu mai fie o instituție butaforică și să-și intre în acțiuni. Să fie un fel de SMURD al animalelor. Iar poliția română să participe la anchete alături de poliția animalelor, în cazuri de cruzime față de animale.

Cerem autorităților să intervină. Și animalele au drepturi și facem apel către cei care nu iubesc animalele să le respecte măcar drepturile”, a spus Marius Marinescu.

Moment de reculegere pentru Paula Iacob

Marius Marinescu a mai spus că la protest se va ține un moment de reculegere în memoria Paulei Iacob.

”Paula Iacob a fost un iubitor de animale. A participat la acțiunile de protest pe care le-am mai organizat și cu siguranță ar fi fost alături de noi și la acesta”, a spus Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel