PROTEST în Piața Victoriei. Telefonul primit de Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a transmis un mesaj după ce s-a spus pe rețelele de socializare că zeci de dube ale Jandarmeriei se îndreaptă spre București, mai exact în Piața Victoriei, unde duminică, 24 februarie, va avea loc un protest.

„Este normal să suflăm și în iaurt. Este absolut normal să fim îngrijorați. M-am interesat însă și am înțeles că dubele de Jandarmerie care vin dinapre Craiova și Pitești sunt strict pentru protecția marelui Derby fotbalistic FCSB - Universitatea Craiova, din Bănie, sunt anunțați peste 10.000 de fani alb-albaștrii și se încearcă preîntâmpinarea oricăror violențe prin eventuale ciocniri cu galeriile din București.

Dacă e strict așa, vom vedea, am fost sunat să fiu asigurat că NU vor sări calul jandarmii asta seară în Piața Victoriei și să nu avem motive de îngrijorare. Deci, nu stați acasă că nu aveți de ce!”, a scris, sâmbătă după-amiază, Rareș Bogdan pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI: PROTEST, 24 februarie. Semnalul dat de Angi Șerban, Dide și Cârstoiu

„Atenție, știre falsă! Facem precizarea că această știre distribuită în mediul on-line, în urmă cu puțin timp, este falsă", anunțase,  tot pe Facebook, și Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.


VEZI ȘI: Protest 24 februarie. FAKE NEWS despre jandarmi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel