Protest 24 februarie. Cele mai importante momente - LIVE TEXT - video - foto exclusiv

Manifestanții s-au adunat în Piața Victoriei, duminică, 24 februarie, pentru încă o seară de protest împotriva Guvernului României.

Update 21.25: După ora 21,10 grupuri destul de mari de protestari au început să părăsească Piaţa Victoriei, îndreptându-se spre casă, unii dintre ei afirmând însă că vor reveni şi în zilele următoare pentru a protesta. 

Update 21.00: Cele câteva mii de protestatari prezenţi duminică seara în Piaţa Victoriei au aprins lanternele telefoanelor mobile la ora 21,00 şi au huiduit în cor Guvernul sau au suflat în vuvuzele, iar la câteva minute după acest moment oamenii au început să plece din zona manifestaţiei. De asemenea, un grup de protestatari a desfăşurat un steag uriaş al Uniunii Europene, care a fost plimbat prin mulţime, deasupra capetelor, mai multe zeci de minute. 

Update: 20.45. Protestarii au intrat în conflict cu echipa de filmare a televiziunii Antena 3.

Update 19.40. Dan Barna și Dacian Cioloș s-au alăturat protestatarilor în Piața Victoriei.

Update 19.15: Numărul participanţilor la protestul faţă de modificarea legilor Justiţiei, desfăşurat duminică seară în Piaţa Victoriei, a ajuns la câteva mii, în zonă fiind impuse restricţii de trafic pe mai multe artere rutiere. 

Update 18.55: Pentru organizarea manifestaţiei din Piaţa Victoriei nu au fost respectate condiţiile legale, anunţă Jandarmeria Capitalei. Vezi mai multe AICI.

Update 18.45: Jandarmii au montat garduri de protecţie în jurul zonei din centrul Pieţei Victoriei, unde s-au strâns participanţii la protest.

Update 18.40: Protestatarii, cei mai mulţi tineri, scandează împotriva ordonanţei de modificare a legilor justiţiei, dar şi împotriva Guvernului şi a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Unii dintre cei din piaţă au portavoci, steaguri şi câteva bannere de mari dimensiuni. 

(w670)

Update 18.30: Alături de cetățenii Moldoveni pe care îi îndemnăm să meargă azi la vot! Jos Rusia!, au transmis protestatarii.

Update: Până la ora 17.00, s-au adunat în jur de 30 de persoane în Piața Victoriei, conform reporterului DCNews de la fața locului.

Sursa imagini: DCNews

(w670)

Un protest intitulat „Abrogați și apoi plecați” va avea loc duminică, 24 februarie, începând cu ora 18.00, în Piața Victoriei.

Cristian Mihai Dide, Tudor Cârstoiu și Angi Șerban sunt doar câțiva dintre protestatarii cunoscuți, care și-au anunțat participarea la manifestația din fața Guvernului României. Alături de aceștia se va alătura și cântărețul și actorul Tudor Chirilă, care a afirmat pe pagina sa de Facebook că va fi prezent la protest.

DCNews va transmite cele mai importante momente ale protestului de astăzi în format LIVE-TEXT.

VEZI AICI VIDEO DE LA FAȚA LOCULUI


Vezi și: PROTEST, 24 februarie. Semnalul dat de Angi Șerban, Dide și Cârstoiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel