PROTEST 12 MAI 2018, în România și diaspora. LISTA orașelor

Protest, 12 mai
Protest, 12 mai

PROTEST 12 MAI 2018, în România și diaspora. Oamenii sunt chemați să iasă în stradă, sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 18.00.

PROTEST 12 MAI 2018. Ce spun inițiatorii: "Vrem Europa, nu dictatură! De la preluarea guvernării, coaliția PSD-ALDE nu și-a respectat promisiunile făcute în campania electorală, ci a avut două priorități: să își salveze de închisoare VIP-urile cu dosare penale și să instaureze în România un regim în care forța legii și democrația sunt strivite de forța instituțiilor politice. Metodele și acțiunile PSD-ALDE au ca efect îndepărtarea României de standardele europene și democratice și aruncarea ei în liga regimurilor autocratice, în care domnesc interesele și bunul-plac al celor care au acces la butoanele politice, iar societatea este lipsită de șansa de a sancționa derapajele acestora.

PROTEST 12 MAI 2018. Suntem generația care a avut șansa să vadă cu adevărat ce înseamnă democrația și valorile europene. Suntem generația care le prețuim și nu vom renunța la ele, doar pentru că stau în calea salvării de dosare penale a unor lideri politici precum Liviu Dragnea sau Călin Popescu-Tăriceanu!".

VEZI ȘI PROTEST 12 MAI. Dide: Suntem într-un moment de cumpănă - VIDEO

PROTEST 12 MAI 2018 ROMÂNIA:

București, Alba Iulia, Alexandria, Arad, Brașov, Bistrița, Buzău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Galați, Iași, Oradea, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Sighetu Marmației, Târgu Mureș, Timișoara și Zalău.

[citeste si]

PROTEST 12 MAI 2018 DIASPORA:

Amsterdam (Olanda), Bilbao (Spania), Cardiff (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Milano (Italia), München (Germania), Paris (Franța), Reykjavík (Islanda), Toronto (Canada), Viena (Austria) și Würzburg (Germania).

PROTEST 12 MAI. Cristian Mihai Dide și Tudor Cârstoiu, la DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel