"Protect Your Pocket!" - campanie europeană de prevenire a criminalităţii

Campania de prevenire a furturilor din buzunare "Protect Your Pocket!", lansată de 25 de state europene, anunţă IGPR.

Campania europeană de prevenire a furturilor din buzunare "Protect Your Pocket!" a fost lansată miercuri, fiind o iniţiativă a Reţelei Europene de Prevenire a Criminalităţii (EUCPN) din cadrul Comisiei Europene la care participă poliţii din 25 de state europene, printre care şi Poliţia Română, partenere în cadrul EUCPN şi EUROPOL.

"Scopul proiectului este conştientizarea populaţiei cu privire la măsurile de autoprotecţie ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile din buzunare", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis miercuri Agerpres.

În mediul urban, oamenii vor putea viziona pe ecrane stradale trei videoclipuri, concepute pentru diseminarea mesajului. Fiecare film demonstrează, cu umor, cum un personaj animat nu acordă atenţie obiectelor din buzunarele lui, în timp ce se află într-o mare mulţime.

"De aceea, apreciem că o atenţie sporită trebuie acordată bunurilor dumneavoastră mai ales atunci când vă aflaţi în aglomeraţie, la evenimente (concerte, spectacole, festivaluri, pe stadion, în mijloacele de transport în comun etc.), unde hoţii de buzunare pot profita de orice moment pentru a acţiona. Nu purtaţi bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor!", se arată în comunicat.

Vezi şi: Ilie Năstase, încătușat. Silviu Prigoană: Nu am înțeles Poliția Română


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel