Urmărește emisiunea live


Ilie Năstase, încătușat. Silviu Prigoană: Nu am înțeles Poliția Română

Ilie Năstase s-a ales săptămâna trecută cu două dosare penale după ce a fost prins băut la volan de polițiști și a refuzat testul de alcoolemie. Fostul tenismen a fost dus încătușat la poliție. Silviu Prigoană a comentat întregul incident. 

Ilie Năstase, încătușat. Silviu Prigoană nu a înțeles Poliția Română. 

“Ce a făcut Ilie… e prietenul meu, trebuie să recunosc, dar nu e în regulă, e descalificat. Probabil a uitat să spună, când l-a oprit poliția, că e Ilie Năstase. Am înțeles că a fost o razie de poliție și cu paparazzi. N-am înțeles de ce Poliția Română face conferință de presă pentru orice român care rămâne fără permis. Să faci circ pentru paparazzi…

Ministerul de Interne să accepte să se facă o conferință pentru un cetățean este absolut incredibil. Cine a greșit în toată povestea asta e Ilie Năstase. Echipajul de poliție nu a procedat corect. Au fost anunțați de presă, au venit grămadă. Ilie Năstase avea și un alt permis de conducere, în Monaco, nu se știa. Dacă el cunoștea legea, își preda permisul din România la poliție și îl păstra pe cel din Monaco”, a declarat Silviu Prigoană în direct la Agenția Vip. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel