Proiecte privind amenajarea unor hale pentru ITP, adoptate de CGMB

Consiliul General al Capitalei a adoptat, în şedinţa de miercuri, două proiecte privind o hală pentru ITP la autobuze şi alta pentru ITP la autovehicule cu lungimea de 18 metri.

'Se aprobă indicatorii tehnico-economici aferenţi documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru obiectivul de investiţii 'Amenajare hală destinată efectuării ITP autobuze la autobaza Alexandria'. (...) Finanţarea investiţiei se va asigura din bugetul local al Municipiului Bucureşti', prevede unul dintre proiectele de hotărâre adoptate. Valoarea totală cu TVA a investiţiei se ridică la aproape 2,4 milioane de lei. Durata de realizare a lucrărilor este de 21 de luni.

Clădirea destinată efectuării ITP va avea un regim de înălţime de P+1 Etaj (parţial) şi o suprafaţă desfăşurată de 246,58 mp. 'Se aprobă indicatorii tehnico-economici aferenţi documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie pentru obiectivul de investiţii 'Extindere şi amenajare hală destinată efectuării ITP la autovehiculele articulate cu lungimea de 18 m, bd. Theodor Pallady, nr. 64, sector 3, Bucureşti (Autobaza Titan)'. (...) Finanţarea investiţiei se va asigura din bugetul local al Municipiului Bucureşti', prevede cel de-al doilea proiect de hotărâre adoptat. Valoarea totală cu TVA a investiţiei se ridică la peste 5,8 milioane lei. Regimul de înălţime al clădirii destinate efectuării ITP este P+1, suprafaţa desfăşurată - de 358,70 mp, iar durata de realizare a lucrărilor - de 21 luni.

Potrivit rapoartelor de specialitate ale celor două proiecte, printr-o adresă din 17 mai, înregistrată la Direcţia Transporturi, STB SA a transmis proiectul pentru amenajare hală destinată efectuării ITP autobuze la autobaza Alexandria, faza DALI, şi pe cel pentru extindere şi amenajare hală destinată efectuării ITP la autovehiculele articulate de 18 metri, faza DALI, în vederea avizării în Consiliul Tehnico-Economic (CTE) al PMB şi promovării indicatorilor tehnico-economici în şedinţa CGMB. Cele două proiecte au fost avizate favorabil de CTE.

Printre proiectele propuse în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă 2016-2030 - Transport public local, aprobat prin hotărârea CGMB 90/2017, se numără şi îmbunătăţirea operării şi întreţinerii autobuzelor şi a cerinţelor pentru flota de autobuze, inclusiv achiziţia de autobuze, cu ţinta 'Reabilitare garaje şi autobaze', se arată în rapoartele de specialitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel