Programările la RAR, prin call-center și online

masina rar
masina rar

Registru Auto Român (RAR) a lansat un sistem de preluare a apelurilor pentru programarea clienţilor. Printre avantajele sistemului se numără accesul rapid al clienţilor care efectuează programarea, alternativa programării în judeţe limitrofe şi timp de reacţie foarte scurt.

 Începând de joi, programările la RAR se vor face la numărul 0219672, unic la nivel national, potrivit declarațiilor de miercuri ale ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu. Ministrul a adăugat că linia telefonică va funcționa în paralel cu programările online.

Noul sistem a necesitat o investiţie de 14.800 de euro, vizând, printre altele, actualizarea programului computerizat. Reprezentanţii RAR au precizat că noul sistem de programare vrea să-i înlocuiască schema veche de 15 ani a celor 42 de operatori de telefonie care se ocupau de programări, unul pentru fiecare județ.

Noul sistem constă într-un call center naţional, care va permite încărcarea uniformă a reprezentanţelor RAR, acces rapid la operatorul care efectuează programarea telefonică, alternativa programării în judeţe limitrofe dacă intervalul de aşteptare este mai mic, un tip de reacţie foarte scurt şi acţiuni uniforme în cazurile de creştere temporară a numărului de solicitări de programare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel