PROGNOZA METEO. VREMEA pe trei zile în țară și în București

Vreme frumoasă
Vreme frumoasă

Vremea de la sfârșitul lunii august va fi caracteristică unei veri autentice. Ploile își vor mai face simțită prezența doar, izolat, în zona de munte. 

PROGNOZA METEO LUNI. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza în zona de munte, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 şi 28 de grade, iar cele minime, în general, între 6 şi 16 grade. 

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 13-15 grade.

PROGNOZA METEO MARȚI. Vremea se va încălzi faţă de ziua anterioară, astfel că maximele termice vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul serii şi al nopţii în extremitatea nordică şi de nord-vest, unde izolat vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile minime se vor încadra între 10 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasa și ușor mai caldă decât în ziua precedentă. Vântul va sufla slab și temperatura ajunge, la umbră, la 29 de grade. 

PROGNOZA METEO MIERCURI. În vestul, nordul și centrul țării, vor fi averse însoțite de fulgere, tunete și intensificări de scurtă durata ale vântului. În celelalte regiuni, vremea rămâne frumoasă, cu cerul variabil, mai mult senin în sud și în sud-estul extrem, unde și temperaturile continuă să crească și vremea devine calduroasă după-amiază. Termometrele vor arata maxime de la 22 grade în Maramureș și în Dealurile de Vest până la 34 de grade în Lunca Dunării.

VREMEA IN BUCUREȘTI va fi mai caldă decât luni și marți. La amiază, termometrele vor indica 32-33 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel