PROGNOZA METEO pentru trei luni. VREMEA în iulie, august și septembrie

Adminstrația Națională de Meteorologie a estimat cum va fi vremea în următoarele trei luni: iulie, august și septembrie.

În luna IULIE, temperaturile medii lunare vor depăși normele climatologice normale pentru această perioadă. Dacă media multianulă pentru luna iulie este de 20,2 grade Celsius, în sud, sud-est și vest vom avea o medie lunară de 22-24 de grade Celsius. Mai mult, local în sud și sud-est, va fi o media chiar de 26 de grade Celsius. Și în centru și nord va fi depășită media multianală. Dacă normalul perioadei dă o media lunară multiauală în centrul și nordul țării cuprinsă între 16 și 18 grade Celsius, în iulie 2015 va fi cuprinsă între 20 și 22 de grade Celsius. Precipitațiile vor fi extrem de deficitare. Media multianuală este de 77 l/mp, dar în luna iulie a anului 2015 vom avea medii cuprinse între 20 și 60 l/mp, în funcție de zone.

În luna AUGUST, în nord și în centru temperaturile vor fi aproximativ în normalul perioadei, de 19 grade Celsius, însă, în restul țării vor continuă să depășească normele. În vest, sud-vest și est, media lunară în august 2015 va fi de 22 de grade Celsius, iar în sud și sud-est de 24 de grade Celsius.Media multianuală a precipitațiilor este de 64 l/mp, însă în august, media precipitațiilor între 20 și 40 de l/mp în vest, sud și est și normală în centru în nord.

În luna SEPTEMBRIE, vremea se va menține caldă. Media multianulă de 14 grade Celsius va fi doar în nord. În restul țării, media în septembrie 2015 va fi cuprinsă între 16 și 18 grade Celsius. Luna septembrie nu este caracterizată, potrivit mediei multianuale, ca o lună ploioasă, media fiind de 55 l/mp și cu toate acestea, precipitațiile vor fi deficitare și în această lună în sud, vest și est.


(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel