PROGNOZA METEO pe trei luni. Vremea în septembrie, octombrie și noiembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru lunile septembrie, octombrie și noiembrie.

În luna septembrie, temperatura medie lunară va fi peste media multianuală în sud-est, sud și local în vest. În celelalte regiuni vor fi temperaturi aproapiate de media multianuală de 14 grade Celsius. În ceea ce privește precipitațiile, media multianuală lunară este de 55 de l/mp. În sud, sud-est și local în vest, media lunii septembrie în ceea ce privește precipitațiile va fi de 40 de l/mp. În centru, vest și este va fi apropiată de media multianulă.

În luna octombrie, în sub, sud-est și vest, temperaturile continuă să depășească media multianuală, care în această lună este de 9,6 grade Celsius. În zonele mențională, temperaturile medii în luna octombrie vor fi cuprinse între 12 și 14 grade Celsius. În restul țării, mediile lunare vor fi cuprinse între 8 și 10 grade Celsius. În ceea ce privește precipitațiile, în sud-est vor fi normale perioadei, iar în restul țării vor fi precipitații excedentare.

În luna noiembrie, temperatura medie multianuală este de 3,8 grade Celsius. În sud-est, sud și vest sunt posibile temeperaturi peste medie- între 4 și 6 grade Celsius, iar în centru și nord sub media multianuală- 2 grade Celsius. În sud-est și sud, precipitațiile vor fi în limitele normale, nu și în restul țării, unde vor fi peste medie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel