PROGNOZA METEO pe trei luni. VREMEA în octombrie, noiembrie și decembrie

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a estimat cum va fi vremea în următoarele trei luni.

PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN OCTOMBRIE

Media multianuală lunară a lunii octombrie este de 9,6 grade Celsius. În luna octombrie 2015, temperaturile medii lunare vor fi peste norme în sud-est și local în sud și în vest. În restul țării, valoriile termice vor fi apropiate de mediile climatologice. În ceea ce privește precipitațiile din luna octombrie 2015, vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării. Media multianuală a precipitațiilor din luna octombrie este de 43,5 l/mp.

PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN NOIEMBRIE

Media multianuală lunară a lunii noiembrie este de 3,8 grade Celsius. În luna noiembrie 2015, valoriile termice vor fi apropiate de media multianuală. Excepție vor face sud-estul, sudul și vestul, unde va fi mai cald. În ceea ce privește precipitațiile, în luna noiembrie 2015, vor fi apropiate de norma multianuală- 41,5 l/mp. În centrul țării și local în nord și în est, precipitațiilor vor depăși această normă.

PROGNOZA METEO. VREMEA ÎN DECEMBRIE

În luna decembrie, media multianuală este negativă, de -0,8 grade Celsius. În sud și local în sud și în vest, va fi mai cald. În restul țării, temperaturile se vor încadra în norme. Precipitațiilor vor fi în norme- 44,8 l/mp, însă în centru ar putea depăși norma multianuală, iar în sud ar putea fi sub această normă.

 (w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel