PROGNOZA METEO pe TREI LUNI. VREMEA în februarie, martie și aprilie

Roxana Neagu / 23 ian 2015 / 19:44 Salveaza PDF Comentarii

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pe trei luni. 

PROGNOZA METEO. VREME FEBRUARIE 2015

În luna februarie, temperaturile medii lunare vor fi, în general, apropiate de normele climatologice. Excepție fac regiunile vestice, sudice și sud-estice, unde local vor fi temperaturi peste aceste norme. În ceea ce privește precipitațiile, cantitățile lunare vor fi, în general, în limite normale în zonele estice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi excedentare.

PROGNOZA METEO. VREME MARTIE 2015

În luna martie, temperatura medie lunară a aerului va avea valori apropiate de mediile climatologice, posibil local mai ridicate în sud și sud-est, dar și mai coborâte în centrul și nord-vestul teritoriului. În cea mai mare parte a țării precipitațiile vor fi peste normalul climatologic în cea mai mare parte a țării. 

PROGNOZA METEO. VREME APRILIE 2015

Luna aprilie aduce temperaturi ale aerului apropiate de mediile climatologice, posibil mai scăzute, local, în vestul, sudul și nord-estul țării. Cantitățile lunare de precipitații vor fi apropiate de mediile multianuale pe areale din sudul și estul țării și vor depăși aceste medii în restul teritoriului. 

(w670)

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24