Prognoza meteo până la finalul săptămânii

Vremea se va răci ușor începând de joi. Spre finalul săptămânii, temperaturile vor ajunge puțin sub mediile climatologice. Până atunci, însă, regimul termic va fi unul normal, potrivit Realitatea TV.

VREMEA MARȚI

Marți, temperatura va marca o creştere în toată ţara, astfel că în regiunile extracarpatice va trece putin peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Maximele vor fi cuprinse între 25 de grade în Transilvania și 34 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza şi seara, când se vor semnala ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului, local la munte si în Transilvania şi numai izolat în restul ţării. Izolat se vor cumula cantităţi de apă în jurul a 20 l/mp.

În Capitală, o vreme frumoasă cu regim termic normal. 31-32 de grade maxima la amiaza.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, temperatura continuă să crească astfel că la amiază, trece de 30 de grade în aproape toată ţara iar în zona de câmpie a Olteniei şi Munteniei local ajunge la 35-36 de grade şi ca urmare disconfortul termic va fi în creştere. Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, după-amiaza şi seara, local în zona montană şi pe spaţii restrânse în restul ţării. Vor fi condiţii de grindină, iar izolat se vor înregistra cantităţi de apă mai însemnate.

În Capitală, temperatura şi deasemenea disconfortul termic vor fi în creştere. Dimineata, 17-19 grade si la amiaza, 33-34 de grade.

Mai multe aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel