Prognoza METEO. Cum va fi VREMEA până marți

În prima zi de Paște, vremea se încălzește. Temperaturile cresc și ajung până la valorile normale acestei perioade. În următoarele zile, vremea va fi mai caldă. Maximele termice vor atinge chiar și 26 de grade. 

DUMINICĂ

Duminică, în prima zi de Paşte, temperaturile mai cresc puţin în regiunile extracarpatice. După-amiază, temperaturile vor fi apropiate de cele normale la această dată. Maximele vor fi de la 14 grade în dealurile Crişanei şi în estul Transilvaniei, până la 21 grade în sud-estul ţării. Doar în vestul ţării şi la munte norii mai acoperă cerul şi local mai plouă slab. În restul teritoriului, va fi doar temporar noros şi doar izolat şi trecător sunt condiţii să plouă. Vântul nu trece de moderat, aşa că nu ne va deranja dacă mergem să petrecem măcar o parte a zilei în aer liber.

În București, prima zi de Paşte vine cu vreme predominant frumoasă şi uşor mai caldă decât sâmbătă. Cerul va fi variabil, vântul suflă cu cel mult 20 km/h, iar mercurul din termometre urcă până după-amiază la 19-20 de grade.

LUNI

Luni, a doua zi de Paşte, vine cu vreme mai caldă. Temperaturile cresc semnificativ în unele zone şi maximele se vor situa între 17 grade pe litoral şi 23-24 de grade, local în mai toate zonele de podiş şi de câmpie din ţară. Cerul se înnorează temporar în jumătatea de vest a ţării şi la munte unde, pe arii restrânse, vor fi ploi slabe. În celelalte regiuni, doar local se mai strâng norii şi cu totul izolat pot fi ploi de scurtă durată. Dimineaţa, în depresuini, izolat va fi ceaţă. 

În București, vremea se încălzeşte şi va fi predominant frumoasă. Cerul va fi doar parţial vizitat de nori, vântul destul de domol, iar maximele ajung la 23-24 grade la umbră.

MARȚI

Marţi, maximele vor pleca de la 18 grade pe litoral şi ajung la 25-26 de grade în Banat şi în Lunca Dunării. Norii acoperă doar parţial majoritatea regiunlor, dar după-amiază, instabilitatea atmosferică va fi mai accentuată, ceea ce înseamnă înnorări până la începutul nopţii şi local ploi de scurtă durată, posibil însoţite de fulgere şi tunete, dar şi de scurte răbufniri ale vântului în zonele de deal şi de munte din regiunile intracarpatice. În celelalte regiuni, doar izolat vor fi astfel de fenomene.

În București, va fi vreme caldă şi fumoasă. Doar trecător se înnorează după-amiază, dar şansele de ploaie nu sunt prea mari. În aceste condiţii, aşteptăm maxime în jur de 24 grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel