Prognoza meteo. Caniculă în aproape toată ţara

Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea va deveni aproape caniculă în toată ţara, cu temperaturi de 35 de grade la umbră.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea va fi predominant frumoasă si călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la munte, unde cu totul izolat vor fi condiţii ca, trecător, să plouă slab şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral şi 33 de grade în Câmpia de Vest.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Joi, vremea va fi frumoasă, dar şi călduroasă după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi în jur de 32 de grade.

PROGNOZA METEO. Şi vineri vom avea parte de o vreme însorită şi călduroasă în orele amiezii în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la munte şi în regiunile estice şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade în Delta Dunării şi 34 de grade în toate zonele de câmpie şi podiş.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vineri, vremea se va menţine frumoasă si călduroasă în orele amiezii, cand termometrele vor arăta la umbra 32...33 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Se va atinge pragul caniculei, adică 35 de grade, pe alocuri în zonele de câmpie, plecând de la 28 de grade pe litoral. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zona montană, iar în cursul nopţii jumătatea nordică a Moldovei, unde vor fi unele înnorări şi cu totul izolat se vor semnala ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare frumoasă sâmbătă, dar călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi în jur de 34 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel