Procurorii militari cercetează locul unde a aterizat forţat elicopterul american

FOTO: CRIȘAN ANDREESCU
FOTO: CRIȘAN ANDREESCU

Procurorii militari cercetează locul unde a aterizat forţat elicopterul american.

Procurorii militari cercetează locul unde a aterizat forţat elicopterul american.

Procurori de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti s-au deplasat în Piaţa Charles de Gaulle din Capitală pentru a cerceta împrejurările în care un elicopter american a aterizat forţat joi şi a lovit doi stâlpi de iluminat. Conform imaginilor, elicopterul american era în survol alături de alte cinci elicoptere, însă la un moment dat a pierdut din altitudine brusc şi a aterizat forţat în sensul giratoriu de pe bulevardul Aviatorilor, în Piaţa Charles de Gaulle. Elicopterul a doborât doi stâlpi de iluminat, care au căzut pe două maşini, fără să existe răniţi. 

Trafic restricționat în urma incidentului aviatic din centrul Capitalei

Traficul este restricţionat complet joi între Piaţa Charles de Gaulle şi Statuia Aviatorilor şi parţial pe Calea Dorobanţilor, iar spre Arcul de Triumf se circulă pe un singur sens, după ce un elicopter care participa la un zbor de antrenament pentru Ziua Aviaţiei a aterizat în sensul giratoriu. Locul incidentului a fost încercuit de forţele de ordine. La faţa locului se află reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere, Jandarmeriei, echipaje SMURD, cadre ale Ministerului Apărării Naţionale, precum şi o autospecială a Poliţiei - Laborator Criminalistic. În urma aterizării forţate a elicopterului au fost avariate două maşini şi doi stâlpi de iluminat, potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere.

Reacția Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti a anunţat că urmăreşte îndeaproape incidentul în care a fost implicat elicopterul american aterizat de urgenţă.

'Ambasada SUA este conştientă de incident şi urmărim îndeaproape evoluţiile. Înţelegem că nu au existat răniţi. Lucrăm alături de partenerii noştri români pentru a rezolva situaţia şi vom furniza informaţii actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile', este mesajul transmis de misiunea diplomatică.

VEZI ȘI: Elicopter, aterizare de urgenţă în Bucureşti. Chirieac subliniază o problemă: Chestiune profund greşită. Acest lucru trebuie să înceteze

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel