Probleme mari la Metrorex. Activitatea companiei ar putea fi suspendată

Alstom anunță că a trimis o ultimă notificare către Metrorex pentru achitarea sumelor datorate de compania de transport subteran, sume datorate de peste un an.

Compania Alstom, furnizor de servicii de întreținere, a notificat Metrorex pentu plata unor facturi restante de 132 de milioane de lei, iar dacă plățile nu vor fi făcute, firma își va reduce activitatea de săptămâna viitoare, a declarat pentru Mediafax Gabriel Stanciu, directorul Alstom Transport.

Transportul cu metroul, afectat

Situația ar putea afecta transportul cu metroul. Metrorex nu a mai făcut plăți din octombrie anul trecut pentru serviciile de mentenanță prestate de Alstom.

Directorul spune că în cazul suspendării executării serviciilor, Alstom va executa minimul legal impus din activitate.

„Metrorex va trebui să asigure o treime din serviciul public și ne va notifica ce vrea, pentru a putea asigura acest lucru. Noi s-ar putea să lucrăm mai mult sau mai puțin. Nu am ajuns acolo, încercăm să rezolvăm în mod amiabil, Metrorex încearcă să găsescă măcar o parte din bani până luni. Dacă situația va continua, vom opri din lucru", a spus Stanciu.

Directorul Alstom spune că firma sa a ajuns la pragul maxim de expunere, iar creditele sunt scumpe, de unde nevoia de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel