Probleme la Termocentrala Rovinari, după cutremurul de 5,7 grade

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Termocentrala Rovinari a întâmpinat probleme, după producerea seismului de 5,7 grade pe scara Richter.

Complexul Energetic Oltenia (CEO) anunţă, marţi, că, în urma cutremurului de 5,7 pe scara Richter, au existat decuplări la alimentarea de servicii generale la Sucursala Electrocentrale Rovinari, inforemază Agerpres.

Conform sursei citate, realimentarea a fost reluată în 20 de minute prin recuplarea transformatoarelor, iar grupurile energetice au rămas în paralel pe toată perioada şi protecţiile au funcţionat corect. "În Sucursalele Electrocentrale Turceni şi Işalniţa, precum şi în carierele miniere din cadrul CE Oltenia nu s-au înregistrat probleme în exploatare", potrivit comunicatului CEO.

În acelaşi context, Direcţia Regională Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova anunţă verificări urgente la poduri. "Directorul Regional al DRDP Craiova, Călin Cosmin Petruţ, a dispus verificări imediate la toate podurile de pe drumurile naţionale din zonele afectate de cutremur", se arată pe pagina de Facebook a DRDP Craiova.

Reamintim că, marți după-amiază, un cutremur cu magnitudinea 5,7 grade pe scara Richter s-a produs în județul Gorj. Anterior, ieri, 13 februarie 2023, un seism cu magnitudinea 5,2 s-a produs în aceeași zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel