Probleme cu Facebook. Anunţul companiei după o pană majoră

Andrei Itu / 04 iul 2019 / 08:51 Salveaza PDF Comentarii
WhatsApp
Descriere foto: WhatsApp

Reţeaua socială Facebook a anunţat, la începutul zilei de joi, că este din nou operaţională 100% după o pană majoră ce i-a afectat miercuri diferite servicii în lume (Facebook, Messenger, Instagram şi WhatsApp). Potrivit website-ului DownDetector, citat de France Presse, care înregistrează pene afectând diferite servicii de internet, utilizatorii platformelor Facebook au văzut că primele dificultăţi au apărut în jurul orei 12:00 GMT. 

'Problema a fost de atunci rezolvată şi ar trebui să funcţionăm din nou 100% pentru toată lumea', a anunţat reţeaua socială pe Twitter la 00:06 GMT joi, exprimându-şi regretul pentru 'orice neplăcere' legată de această pană.

Un purtător de cuvânt al Facebook, care a vorbit de asemenea în numele Instagram şi WhatsApp, a explicat că o 'operaţiune de mentenanţă' a provocat accidental întreruperea funcţionării, împiedicând partajarea fotografiilor şi videoclipurilor, potrivit mass-media americane.

Mii de utilizatori din diferite regiuni ale lumii s-au plâns de problema întâmpinată, în special în Europa şi America de Nord, potrivit DownDetector. Persoane fizice, dar de asemenea întreprinderi şi organizaţii au fost afectate. 'Da, suntem afectaţi de #instagramdown (#panăinstagram) şi noi', a scris pe Twitter CIA.

'Nu, nu noi am provocat-o. Nu, nu vă putem ajuta. Aţi încercat să opriţi şi să reporniţi?'. La mijlocul lunii martie, Facebook a cunoscut cea mai lungă pană din istoria sa de aproape 24 de ore, din cauza unei probleme a serverelor, provocând diferite reacţii pe internet prin intermediul altor reţele. Facebook susţine că are 2,7 miliarde de utilizatori activi lunar pe toate platformele sale. Contactată de AFP, Facebook nu a oferit detalii despre această pană miercuri noapte. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24