Pro TV a bătut palma cu Tudor Chirilă. Juriul "Vocea României" este complet

Mișcare spectaculoasă a trustului Pro TV, după ce Horia Brenciu a părăsit juriul "Vocea României" pentru a se alătura concurenței, respectiv Antena 1.

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a acceptat să fie cel de-al patrulea jurat al show-ului "Vocea României", unde va face echipă cu Loredana, Smiley și Marius Moga.

"Vocea Romaniei" este din nou în formulă completă", anunță stirileprotv.ro, precizând că Loredana, Smiley și Marius Moga vor fi colegi, din toamnă, cu Tudor Chirilă, la cea de-a patra ediție a competiției "Vocea Romaniei", prezentată de Pro TV. 

Actor, solist vocal și compozitor, Tudor Chirilă se declară încântat de noul contract semnat cu Pro TV: "... îmi place ideea că aș putea să împărtășesc câte ceva din experiența mea unor oameni care vor să reușească în muzică. În viața mea am învățat multe și pe gratis de la oameni generoși. In al doilea rând sper ca prezența mea în acest show va aduce mai mult în atenția publicului muzica pop-rock, care în momentul de față nu beneficiază de expunerea pe care o merită. Mi-aș dori să găsesc voci pe care să le conving să cânte rock, să se exprime rock sau pop-rock. (...) Vocea României trebuie să fie rock. Liberă, puternică, sexy", declară Tudor Chirilă.

Citește și Mega-surpriză: Tudor Chirilă la Vocea României, al patrulea jurat

Vocalist al formațiilor "Vama Veche" și, ulterior, "Vama", Tudor Chirilă are o cariera de peste 18 ani în muzică, timp in care a compus peste 80 de cantece. Artistul întregește echipa antrenorilor "Vocea României" prin dinamismul și efervescența sa.

Citește și Horia Brenciu, adevărul despre "Vocea României". Ce a declarat

Loredana are numai cuvinte de laudă la adresa noului său coleg: "Cred că aveam nevoie de talentul și profesionalismul lui și îi urez bun venit în echipă".

Și Smiley a dorit să îi ureze bun venit lui Tudor în juriul "Vocea României": "În echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind în acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins că-și va construi o echipă foarte puternică și va aduce un mare plus competiției".

"Mă bucur că am rămas alături de Smiley și Loredana pe care îi respect, și că am ocazia să lucrez cu un om talentat pe atât de multe planuri cum e Tudor Chirilă ! Tudor, bine ai venit în gașca noastră! La noi, Vocea e în continuare factorul decisiv", a completat și  Marius Moga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel