Mega-surpriză: Tudor Chirilă la Vocea României, al patrulea jurat

Trustul Pro TV pregătește o mutare surpriză în componența juriului de la talent-show-ul "Vocea României", după ce Horia Brenciu a optat să meargă la televiziunea concurentă, Antena 1, pentru a fi jurat la "X Factor" și la "Te cunosc de undeva".

Potrivit wowbiz.ro, Loredana, Smiley și Marius Moga vor face echipă cu Tudor Chirilă, solistul trupei Vama.

"Tudor Chirila a fost la negocieri. In principiu, el va fi jurat la concurs. Din cate stiu trebuia sa mearga sa semneze contractul. E o mare secretomanie in ceea ce priveste al patrulea jurat. Li s-a interzis si Loredanei, lui Smiley si lui Moga sa vorbeasca despre acest lucru. Ei il vor pe Chirila, el parea incantat de propunere. Din cate stiu s-au inteles si la contract", au dezvăluit surse din trustul Media PRO pentru sursa citată.

Ce spune Tudor Chirilă

În pofida acestor informații, Tudor Chirilă nu s-a hotărât încă, după cum însuși solistul a declarat pentru Paginademedia.ro.

"Am primit un telefon legat de Vocea României, dar nu am apucat să mă gândesc la asta. Momentan sunt foarte prins cu repetițiile la un nou spectacol de teatru. Oricum, din câte am înțeles, sunt în discuții cu mai mulți artiști", a declarat Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel