Prințul Harry și Megan Markle, numiți "mincinoși compulsivi"

Foto: Instagram the sussex
Foto: Instagram the sussex

Prințul Harry și Megan Markle, sunt numiți "mincinoși compulsivi", după ce ar fi fost urmăriți de paparazzi.

Prințul Harry și Meghan s-au aflat într-o tulburare mediatică constantă în urma urmăririi cu mașina despre care unii susțin că a fost doar o farsă, iar acum sunt numiți "mincinoși compulsivi" de prezentatorul de știri britanic Dan Wootton, scrie Marca.

Atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle sunt subiecte de știri aproape zilnic, uneori din cauza a ceva care s-a spus despre ei sau a unui eveniment la care au participat, cum ar fi încoronarea Regelui Charles, unde Ducele de Sussex a mers, fără Meghan.

VEZI ȘI: Prințul Harry fugea, dar nu-l alerga nimeni. Badea: „Eu și Gâdea am fost urmăriți de niște paparazzi... care nu cred că erau paparazzi”. Poate erau unii cu pensii speciale?

Meghan și Harry sunt numiți mincinoși după presupusa urmărire 

Acum ei ar fi făcut titluri pentru că au "exagerat urmărirea cu mașini paparazzi". Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Harry aceștia au fost implicați într-o urmărire "aproape catastrofală" cu paparazzi, după ce au participat la un eveniment în New York, săptămâna trecută.

Potrivit sursei, "această urmărire necruțătoare, care a durat peste două ore, a dus la mai multe coliziuni care au implicat alți șoferi pe drum, pietoni și doi ofițeri NYPD".

După cum a raportat ediția australiană a Sky News, au existat câteva "rapoarte conflictuale" completate de Departamentul de Poliție din New York, care i-au pus pe mulți pe gânduri, deoarece urmărirea a fost considerată scurtă și nu au existat răniți.

"Ducele și Ducesa de Sussex au sosit la destinație și nu au fost raportate coliziuni, somații, răni sau arestări", s-ar arăta într-un raport.

Nici primarul din New York nu îi crede

Sukhcharn Singh a condus taxiul în care se aflau Meghan și Harry și a declarat pentru  Washington Post că acea urmărire nu a părut chiar atât de periculoasă.

"Nu cred că aș numi asta o urmărire, nu m-am simțit niciodată în pericol. Nu a fost ca o urmărire cu mașina dintr-un film. Erau tăcuți și păreau speriați, dar este New York - sunt în siguranță", a spus el.

VEZI ȘI: Harry și Meghan - Mărturiile șoferului de taxi care i-a condus în timpul urmăririi: O exagerare

Între timp, primarul orașului New York, Eric Adams, a menționat că i-a fost greu să creadă că s-ar putea întâmpla o urmărire de mare viteză care să dureze de două ore în orașul New York.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel