Harry și Meghan - Mărturiile șoferului de taxi care i-a condus în timpul urmăririi: O exagerare

Harry și Meghan, accident grav de mașină. Mărturiile șoferului de taxi care i-a condus în timpul "urmăririi agresive" / Foto: Pixabay
Harry și Meghan, accident grav de mașină. Mărturiile șoferului de taxi care i-a condus în timpul "urmăririi agresive" / Foto: Pixabay

Află în articol ce spune șoferul de taxi care i-a condus pe Harry și Meghan în timpul "urmăririi agresive".

Prințul Harry, Meghan Markle și mama acesteia ar fi avut parte ieri de o urmărire descrisă de către purtătorul de cuvânt al lui Harry "aproape catastrofală". Incidentul s-a petrecut pe drumul de întoarcere de la sala de bal Ziegfield, din inima Manhatannului. Participaseră acolo la o gală.

Prințul Harry ar fi afirmat că a existat un risc major pentru trecători atunci când mașinile fotoreporterilor au intrat pe trotuar și au trecut pe roșu. Deși erau însoțiți și de un echipaj de poliție, ducii de Sussex au rulat 75 de minute prin metropolă, ca să scape de paparazzi.

"Ei bine, am discutat cu cineva din serviciu de securitate (al lui Harry), care spune că întreg evenimentul se putea sfârși tragic, în ideea în care acolo erau foarte mulți oameni pe trotuare sau care traversau șoseaua, și care au fost puși în pericol de fotografi, care acționau total haotic, de-a dreptul impredictibil. Și, la un moment dat, mașina, limuzina în care se aflau ducii de Sussex și Doria Ragland, a fost blocată. Au fost nevoiți apoi să schimbe mașinile", a explicat Max Foster, corespondent CNN.

Șoferul de taxi: Este o exagerare

"Este totuși o exagerare să spui că au fost la un pas de catastrofă", a declarat șoferul de taxi, care i-a preluat la un moment dat.

Martorii, în schimb, spun că situația a fost una destul de tensionată. Tot ei au povestit că mai mulți paparazzi au plecat în urmărirea ducilor, unii în mașini, alții pe scutere sau motociclete. La un moment dat, Prințul Harry și-ar fi scos telefonul ca să îi filmeze. Aceștia susțin că paparazzii încercau să afle la ce hotel sunt cazați Harry și Meghan.

"Situația a fost tensionată. Paparazzii urlau la Meghan și Harry comentarii neplăcute tot încercând să le smulgă o reacție, erau agresivi", a spus un martor.

"I-am auzit întrebând-o pe Meghan, printre altele: "Cum te simți să fii motivul pentru care Prințul Harry s-a rupt de familia lui"?", a mai spus acesta.

"M-am trezit cu prințul Harry și soția lui sărind în taxiul meu"

Într-un final Harry și Meghan au fost duși la o secție de poliție. De acolo au încercat să-și piardă urma cu un alt taxi, dar situația s-a repetat.

"M-a oprit agentul lor de securitate și, în clipa următoare, m-am trezit cu prințul Harry și soția lui sărind în taxiul meu, dar o stradă mai încolo, am fost blocați de un camion de gunoi și în clipa următoare au apărut paparazzii și au început să facă poze. (...) Eu personal nu m-am simțit în primejdie, dar Harry și Megan erau foarte stresați. Stresați și speriați", a spus Sukhcharn Singh, taximetrist.

În cele din urmă taxiul s-a întors la secția de poliție, iar Harry și Meghan au reușit să plece abia la miezul nopții, atunci când au profitat de faptul că polițiștii care intrau în tura de noapte, au plecat cu autospecialele în patrulare în același timp și au reușit să blocheze traficul, suficient pentru ca mașina în care se aflau cu toții să scape de acei fotoreporteri care i-ar fi urmărit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel