Printre victimele atacului terorist de la Moscova se află și o femeie din Moldova

FOTO: captura video Twitter @SVTV NEWS
FOTO: captura video Twitter @SVTV NEWS

O femeie din Moldova a murit în atacul terorist de la Moscova.

Un cetățean al Republicii Moldova se numără printre victimele atacului armat de la Crocus City Hall din Moscova, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe de la Chișinău.

"Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe informează că, potrivit informațiilor comunicate de Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă, se confirmă decesul unui cetățean al Republicii Moldova, urmare a masacrului produs în seara zilei de 22 martie, în incinta Centrului Crocus City Hall din orașul Moscova.

Adresăm pe această cale sincere și profunde condoleanțe familiei îndoliate, rudelor și prietenilor. Ambasada Republicii Moldova la Moscova este în contact permanent cu autoritățile locale, fiind disponibilă să întreprindă toate acțiunile consulare ce se impun", transmite Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova.

Potrivit Pro TV Chișinău, ar fi vorba despre o femeie. De altfel, presa din regiunea transnistriană ar fi scris încă de ieri că aceasta se afla la concertul respectiv împreună cu soțul ei. Rudele i-ar fi văzut ulterior numele femeii pe lista celor decedați în urma atacului. Deocamdată nu se știe dacă soțul femeii a supraviețuit sau nu. Cei doi aveai împreună doi copii.

Reamintim că un atac terorist a avut loc vineri, 22 martie la Crocus City Hall, lângă Moscova. Potrivit ultimelor date, în urma atacului au murit 137 de persoane, inclusiv trei copii. Alte 182 de persoane sunt rănite. Gruparea militantă sunită Stat Islamic a revendicat, pe canalul de Telegram al grupului, responsabilitatea pentru atacul armat de la sala de concerte Crocus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel