Prințesa Charlotte, gest emoționant la slujba de Crăciun. A cucerit inimile celor prezenți

Prinţesa Charlotte a furat toate inimile celor prezenți, la prima ei slujbă de Crăciun. Iată ce gest emoționant a făcut micuța.

La doar patru ani, Prinţesa Charlotte atrage toate privirile și este iubită de milioane de oameni.  Micuța a participat pentru prima dată la o slujbă de Crăciun alături de familia regală britanică, la Sandringham și nu a ezitat să îi impresioneze atât pe părinții ei, cât și pe oamenii prezenți la ceremonie. 

Ce a făcut micuța Charlotte

Prinţesa Charlotte s-a dus la o femeie în scaun cu rotile și a luat-o în brațe, iar momentul emoționant a fost imortalizat și încărcat pentru fani, pe pagina de Instagram a Ducilor de Cambridge. Nici prințul George nu s-a lăsat mai prejos și și-a urmat sora. 

A fost primul an când Prințesa Charlotte şi Prințul George au participat la tradiţionala slujbă de Crăciun de la Sandringham, iar ținutele celor doi s-au asortat perfect cu ținutele părinților. Într-un paltonaş verde, asortat cu pălăria şi pantofii mamei sale, Charlotte a venit de mână cu Kate Middleton, iar George a fost alături de tatăl lui şi a purtat un costum albastru, la fel ca ţinuta tatălui său.

Reacția femeii pe care a îmbrățișat-o Prinţesa Charlotte

În fiercare an, la slujba de la Biserica Sfânta Maria Magdalena vin numeroşi fani ai Familiei Regale britanice, care urmăresc din afara lăcaşului de cult. 

Femeia, pe numele ei Gemma Clark, a fost profund emoţionată şi i-a oferit micuţei un balon în formă de flamingo, iar lui Kate un buchet de trandafiri. Charlotte a mai primit cadouri de la alţi admiratori veniţi în faţa bisericii, semn că micuţa e iubită de oameni, dar şi că e un copil cald şi foarte deschis, relatează mirror.co.uk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel