Principesa Maria a României colaborare cu Fundaţia Help Net

Fundaţia Help Net anunţă onorată colaborarea cu Principesa Maria a României începând cu 1 februarie 2015, colaborare dedicată dezvoltării de proiecte sociale la nivel naţional prin implicarea activă a Alteţei Sale Regale.

Odată cu mutarea permanentă în România la începutul acestui an, Principesa Maria, cea mai tânără dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai şi ale Reginei Ana, se va implica în proiectele sociale demarate de Fundaţia Help Net, prin încheierea unui acord de colaborare care va începe de la 1 februarie 2015.

Interesul Alteţei Sale Regale pentru proiectele cu impact pozitiv în societatea noastră s-a născut odată cu studiile de puericultură aprofundate în Elveţia, dar şi cu activitatea ASR  în domeniul îngrijirii copiilor.

“Mi-am petrecut jumătate din viaţă în afara României şi îmi doresc să recuperez, să ma implic prin intermediul Fundaţiei Help Net în viaţa societăţii şi împreună să ne punem amprenta în luarea deciziilor cu impact social major. Cred că lumea are nevoie de exemple şi de un îndemn pentru a se implica în astfel de proiecte”, afirmă Principesa Maria a României.

Fundaţia Help Net îşi propune să realizeze în continuare schimbări cu efecte sustenabile pe termen lung prin intermediul unor proiecte cu impact important asupra întregii societăţi. De-a lungul timpului Fundaţia Help Net s-a implicat în activităţi recunoscute pentru caracterul lor social: programe educaţionale şi asigurarea mesei calde de prânz pentru copiii din centrele Asociaţiei Sf. Stelian şi din Fundaţia Sf. Dimitrie, construirea primului spital de îngrijire paliativă din Bucureşti  împreună cu Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei, construirea celei de-a doua policlinici sociale dedicată persoanelor defavorizate social  alături de Gala Fundaţiei Regina Maria, şi multe altele. Proiectele demarate au avut ca obiectiv îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă ale copiilor, tinerilor şi bătrânilor, educarea tinerilor instituţionalizaţi, susţinerea serviciilor de sănătate, protecţia mediului şi animalelor.

“Fundaţia Help Net înseamnă implicare în schimbarea societăţii. Suntem siguri că alături de Alteţa Sa Regală, Principesa Maria a României, vom avea o colaborare cu un impact benefic asupra comunităţii”, afirmă Isabelle Iacob, Preşedinta Fundaţiei Help Net.

Citește și: Klaus Iohannis, după dineul oficial de la Castelul Peleș: Familia Regală reprezintă un simbol al valorilor

Despre Fundaţia Help Net

Fundaţia Help Net a fost înfiinţată în anul 2012 şi este cel mai tânăr proiect al Farmaciilor Help Net. Fundaţia se implică în proiecte care reflectă misiunea sa permanentă de a aduce rezultate vizibile în ceea ce priveşte protecţia socială, protecţia animalelor sau a mediului.

Despre Help Net

Help Net Farma este o companie 100% românească, ce operează una dintre cele mai importante reţele de farmacii din România. Help Net Farma face parte, alături de importatorul şi distribuitorul de suplimenţi nutritivi şi dermato-cosmetice Green Net, din grupul Farmexim, primul importator şi distribuitor de produse farmaceutice din România. Lanţul de Farmacii Help Net a fost înfiinţat în 1998 şi are în prezent peste 180 de farmacii pe tot teritoriul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel