Klaus Iohannis, după dineul oficial de la Castelul Peleș: Familia Regală reprezintă un simbol al valorilor

Președintele Klaus Iohannis a transmis, joi, după ce în urmă cu o seară a participat la dineul oficial de la Castelul Peleș organizat cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare Margareta, ce reprezintă pentru el Familia Regală. 

"Împreună cu soția mea am participat aseară la dineul oficial oferit de Casa Regală la Castelul Peleș, cu ocazia zilei de naștere a Principesei Moștenitoare Margareta. Pentru mine, Familia Regală reprezintă nu numai o pagină esențială din istoria țării noastre, ci și un simbol al valorilor pe care le admir: respect față de oameni, putere de a trece peste nedreptăți și greutăți, generozitate și bunăcuviință", a scris președintele Iohannis, pe contul său de socializare.

Principesa Moștenitoare Margareta și-a aniversat cei 66 de ani la Castelul Peleș, unde, cu această ocazie, au fost organizate mai multe evenimente, inclusiv un dineu oficial.

La acest eveniment special, care a avut loc, miercuri seară, în Sufrageria de Stat de la Castelul Peleș, au fost prezenți Principesa Moștenitoare și Principele Radu, Principesa Maria și Principele Nicolae, președintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, precum și președintele Parlamentului Republicii Moldova, reprezentanți ai Academiei Române și ai Academiei Moldovei, ai Băncii  Națională a României. De asemenea, la dineu au mai participat personalități ale vieții culturale, diplomatice, sportive și reprezentanți ai clerului și societății civile. 

Klaus Iohannis şi soţia sa, la Peleș. Meniu regal la aniversarea Principesei Margareta-FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel