Prințul Charles, apropiat de o româncă . Vezi cine este

Vizitele în România ale moștenitorului coroanei britanice, Prințul Charles, s-ar datora și relației apropiate ale acestuia față de o româncă de origine săsească, scrie wowbiz.ro.

Prințul Charles (65 de ani) vine des în România și datorită relației apropiate pe care o are cu Caroline Fernolend (50 de ani), o româncă de origine săsească. 

Caroline Fernolend coordonează, în cadrul fundației "Mihai Eminescu Trust", un program de conservare a patrimoniului cultural din mai multe sate din Transilvania. Prințul Charles, fiul reginei Angliei, este patronul spiritual al fundației inființate in anul 2000, venind aproape în fiecare an în România.

Citește și: Prinţul Charles, mișcări "funky" în vacanța petrecută în România


De fiecare dată, Charles a sosit fară soția sa, Camilla Parker Bowles. El este întâmpinat mereu de Caroline, ce îl însoțește în vizitele pe care acesta le efectuează prin satele transilvane.

Prințul Charles, care a primit o casă în Viscri, satul Carolinei, se simte bine în compania româncei, cu care are o relație specială, aceasta fiind persoana cu care comunică cel mai mult pe timpul șederii sale în România.

Citește și: Produsele românești care au pus afacerea prințului Charles pe butuci


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel