Urmărește emisiunea live


Produsele românești care au pus afacerea prințului Charles pe butuci

Prince Charles
Prince Charles

Afacerea prințului Charles cu alimente bio a fost pusă pe butuci, după ce s-a luptat timp de opt ani să ocupe un loc pe piață. Pe rafturile magazinului "The Veg Shed" se găseau și produse românești.

Afacerea din Gloucestershire cu alimente bio a fost închisă pe 27 aprilie 2013, după cum anunță și site-ul magazinului. Motivul anunțat este cel al crizei, mai precis, magazinul prințului Charles nu era în măsură să concureze cu serviciile online de livrare a produselor la domiciliu și cu supermarketurile obișnuite.

"The Veg Shed s-a închis, în fapt, din cauza tendințelor de consum", a spus un purtător de cuvânt al prințului, citat de The Guardian.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că prințul Charles a fost foarte supărat de închiderea magazinului, mai ales pentru că era convins că investiția îi va aduce mulți bani.

Fructe românești, prețuri piperate

Fructele și legumele din "The Veg Shed" au avut un preț mult mai mare decât în alte unități alimentare. Managerii explicau că acest lucru se datora faptului că toate produsele erau cultivate ecologic, iar costurile pentru întreținerea leguminoaselor, automat, creșteau.

Pe rafturile magazinului se găseau mere de la Mălâncrav, județul Sibiu, precum și băutura favorită a prințului, un suc de mere produs în același loc din România. De asemenea, la magazinul prințului Charles se comercializa și dulceața de Viscri, cu un preț de 250 de euro borcanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel