EXCLUSIV  Primarul Gheorghe Voicu, după mărirea salariilor: Performanța nu este pe măsura așteptării

Vlad Manolache / 27 iun 2018 / 09:23 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Majorarea salariilor în administrațiile publice locale nu se reflectă și în munca funcționarilor. Declarația a fost făcută chiar de un primar care a evaluat munca oamenilor din subordine. 

Gheorghe Voicu, primarul comunei Bârla (Argeș) a declarat, la interviurile DCNews, că, deși a crezut că majorarea salariilor va aduce și performanțe mai bune, se pare că lucrurile nu stau deloc așa. Edilul a declarat că "salariul mărit nu este suficient de motivant".

"Poate eu sunt un om mai pretențios"

"Legea ne-a permis să creștem salariile. Întotdeauna am fost de părere că atunci când un angajat merge la serviciu trebuie să fie remunerat pe măsura muncii pe care o prestează. Am considerat, atât eu cât și Consiliul Local, la momentul respectiv, că salariile sunt unele care sunt incorecte pentru a presta un act administrativ corect, iar ceea ce a ținut de noi ca și Consiliu Local și de mine ca primar am adus salariile încât ele să fie corecte, pe măsura muncii prestate. Eu acum ce să vă zic, eu am făcut un efort, am mărit salariile, dar se constată câteodată că nu salariul mărit este suficient de motivant pentru angajat, iar performanța nu este pe măsura așteptării în general. Sau poate eu sunt un om mai pretențios", a declarat primarul Gheorghe Voicu la interviurile DCNews.

 


 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22