Primarul general interimar, scandal cu PNL. "Vor să dea iama în frigider"

PNL, partidul care nu a vrut să-și asume interimatul la Primăria Municipiului București, îi cere demisia primarului interimar din partea UNPR, Ștefănel-Dan Marin. 

Prim-vicepreşedintele PNL Bucureşti Richard Radu a declarat, pentru Agerpres, că PNL consideră că primarul general interimar al Capitalei, Ştefănel-Dan Marin, trebuie să îşi dea demisia sau să fie schimbat din funcţie.

"Poziţia PNL este aceea că Acordul pentru bucureşteni asumat şi de primarul interimar al municipiului Bucureşti nu a fost respectat de către acesta... De asemenea, Ştefănel-Dan Marin a tergiversat convocarea şi punerea pe ordinea de zi a CGMB a bugetului RADET. Bucureştenii au fost văduviţi de un drept al lor, acela al căldurii şi apei calde, motiv pentru care în continuare consideram că primarul general interimar trebuie să îşi dea demisia sau să fie schimbat", a răspuns Richard Radu, luni, întrebat dacă PNL vrea ca Ștefănel-Dan Marin să fie schimbat din funcție. 

Ce spune primarul interimar

"Din câte ştiu eu, da. Nu ştiu dacă neapărat de la PSD, dar din câte ştiu eu de la PNL", a precizat Ştefănel-Dan Marin, întrebat despre zvonurile cu privire la schimbarea sa din funcţie, arătând că nu ştie motivul, doar că aceştia vor "să dea iama în frigider".

"După ce se rezolvă anumite probleme, este uşor să spui: gata, ne-am făcut treaba şi venim noi, băieţi simpatici. (...) Nu i-am văzut niciodată (pe unii consilieri - n.r.) stând alături de mine nici în discuţiile cu RADET, nici în discuţiile cu ELCEN, nu i-am văzut stând alături de mine în lucruri esenţiale pentru Bucureşti, mai ales că am trecut totuşi printr-un accident, poate cel mai tragic accident din '77 încoace, şi nu am văzut pe niciunul care să vină să propună ceva pentru. Toată lumea ştie să facă declaraţii la televizor, toată lumea vrea să fie băiat simpatic, fiecare dintre ei, personal, în schimb, după ce apele s-au liniştit şi a venit Ştefănel să facă un pic ordine în primărie, ca să pot să dau nişte directori mari afară, acum s-au trezit şi ei că am vrea şi noi un pic la frigider. Nu se poate, că frigiderul îl ţin închis şi aşa vă rămâne până în iunie, închis pentru toată lumea", a afirmat edilul interimar, pentru Agerpres. 

[citeste si]

Ştefănel-Dan Marin a anunţat că nu participă la şedinţa CGMB de marţi, convocată de PNL. A precizat: "Eu am convocat şedinţa de joi ordinară, în care am pus lucruri serioase pe ordinea de zi, printre care şi bugetul RADET".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel