Primarul Daniel Tudorache a RĂBUFNIT: Eu zic că au probleme medicale

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Acțiune de amploare a primarului din Sectorul 1, Daniel Tudorache. Acesta a luat măsuri.

După mai bine de un an și jumătate, cetățenii din Chitila vor scăpa de mormanul de gunoaie din curtea imobilului aflat la intersecția Str. Munteniei cu Str. Străbună. În această dimineață, Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei a venit cu precizări: 

„Doi ani de zile a durat acest proces. Până la începerea procesului am încercat să intervenim pe cale amiabilă, nu am reușit nici prin intermediul amenzilor. Nu am avut altă soluție decât să mergem în instanță și să avem dreptul să intrăm în curtea omului să facem curat. Gunoaiele sunt până la nivelul casei, din cauza asta nici nu am toaletat zona pentru că imaginea era groaznică. Acum am venit pregătiți să intervenim și sperăm ca în 1-2 zile să facem curat și să rezolvăm această problemă și de mediu și de curățenie. Altă soluție nu am avut. O să vorbesc cu colegii mei din parlament, legea trebuie modificată. Nu putem sta doi ani de zile după o persoană să putem face curat. Mai avem astfel de cazuri și la blocuri unde sunt anumite persoane care cresc animale. Ca să putem intra într-un imobil trebuie printr-o hotărâre judecătorească. Așa cum am făcut aici, așa trebuie peste tot. Nu putem sta doi ani după o decizie a instanței. De când sunt eu primar, din 2016, i-am dat 16 amenzi. Până atunci nu a fost dată nicio amendă. Am primit numeroase plângeri și am crezut că reușim amiabil. Nu s-a putut. Sunt oameni cu bani, au șanse mașini în zonă, pline cu gunoi. Le ridicăm și le ducem la Odăi, avem dispoziție de ridicare după care intervenim cu Romprest și facem curat.“

2. -imagine fara descriere- (unknown-1_88856800.jpeg)

„Eu zic că au probleme medicale“

În ceea ce privește reacția enervată a persoanele aflate în cauză, Daniel Tudorache a menționat:

„Ce pot să spun, eu zic că au probleme medicale, altfel nu îmi explic. Chiar și dacă au probleme medicale“, a declarat primarul în cadrul Știrilor de la ora 10:00, la Antena 3.

Amintim că proprietarul terenului a adunat în curtea imobilului diferite obiecte pe care le-a depozitat unele peste altele, provocând astfel nenumărate neplăceri locuitorilor din zonă. În momentul de față, mormanul de gunoaie avea înălțimea casei.

Într-un final, instanța de judecată a dat câștig de cauză cetățenilor și a autorizat Poliția Locală Sector 1 să dispună salubrizarea zonei și igienizarea imobilului aflat pe strada Munteniei. Toate cheltuielile acestei acțiuni vor fi suportate de către proprietar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel