Primarul Daniel Florea deschide în Ferentari Zilele Recoltei 2016

Primarul Daniel Florea invită bucureștenii să-și aprovizioneze cămara pentru iarnă la târgul de toamnă organizat de Primăria Sectorului 5. Așadar, timp de 10 zile, peste 100 de producători de fructe și legume îi așteaptă pe bucureșteni să guste din bunătățile tradiționale gătite de bucătari pricepuți!

"Vă invit vineri, 7 octombrie 2016, să deschidem împreună „Zilele Recoltei 2016". Vom avea chiar în inima sectorului nostru, la Piața Ferentari, o adevărată sărbătoare dedicată toamnei, cu toate bunătățile sale: legume, fructe, brânzeturi, struguri, murături, must, vin, produse tradiționale afumate sau la grătar.

Nu va lipsi muzica de fanfară sau cea de petrecere, cu Viorica și Ioniță de la Clejani, Maria Dragomiroiu, Naguale sau Ruby.

Haideți să arătăm că și în Sectorul 5 avem oameni gospodari și harnici, care știu să pună murături, să facă vin, zacuscă sau alte conserve ce se pun în cămară pentru iarnă și să petrecem, cu toții, ca în Ferentariul de altădată", scrie primarul pe pagina sa de socializare.

[citeste si]

La acest târg, organizat în premieră pe raza Sectorului 5, expozanții care vor prezenta certificatul de producător vor beneficia de gratuitate la ocuparea domeniului public, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.
La petrecerea câmpenească la care sunt invitați locuitorii Sectorului 5, dar și bucureștenii din alte sectoare, grătarele vor sfârăi, în timp ce vedeta târgului, mustul proaspăt stors, vă va delecta cu mireasma sa îmbietoare.

Pe 7, 8 și 9 octombrie, în intervalul 17.00 – 21.00, vor avea loc recitaluri explozive care vor întregi atmosfera de sărbătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel