Primarul Capitalei: surparea de la Eroilor este ca la autostrada Sibiu-Deva. Constructorul e vinovat

Răzvan Sava, primarul general interimar al Capitalei, a declarat că se gândește să dea în judecată firma de construcții care efectuează lucrări n zona Eroilor. Edilul spune că acolo s-au făcut greșeli grave și pentru a se rezolva problemele se fac presiuni zilnice.

"Rezolvarea nu este la mine. Nu am atribuții și nu am nici pârghii. Nu pot nici măcar amenda firma care construiește, decât cu o sumă care este de râs. Constructorul a greșit grav, iar noi toți ceilalți plătim în fiecare zi. E ca și la autostrada Sibiu-Deva care s-a surpat. Încerc să îi presez zilnic pentru a rezolva problema. Am vorbit și cu Ministrul Transportului și cu directorul Metrorex. Mă gândesc la o formulă prin care să îi dăm în judecată, dar asta tot nu rezolvă problema traficului din zonă. Ei au spus că la data de 22 martie vor termina lucrările și noi vom putea da drumul traficului. Este mult prea târziu și pentru mine și pentru bucureșteni", a declarat primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, conform obiectiv.info.

Sava a menționat că le-a impus celor de la firma Astaldi data de 15 ianuarie pentru ca oamenii să se poată muta înapoi în casele lor. Dacă după această dată vor fi întârzieri, firma va fi penalizată.

Primarul general interimar a catalogat "dezastruoasă" comunicarea cu reprezentanții Astaldi. "Le cerem termene, le cerem să vină cu soluții, să aprecieze la adevărata gravitate situația din teren... Voi face toate demersurile, către toate instituțiile ca să se poată rezolva această problemă. Vreau ca 15 ianuarie să fie data la care să se normalizeze situația", a mai subliniat Răzvan Sava.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel