Primarul Capitalei, anunț mult așteptat privind Arena Națională

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a anunțat, luni, că se poate intra în legalitate cu Arena Națională, având în vedere că Primăria Municipiului București a primit agrementul din partea Ministerului Dezvoltării, în baza solicitării transmise, însoțită de expertiza laboratorului din Italia, precizând că este confirmată încadrarea la categoria B de risc la incendiu.

"Am primit astăzi agrementul din partea Ministerului Dezvoltării, în baza solicitării pe care am trimis-o, însoțită de expertiza laboratorului din Italia. Este confirmată încadrarea la categoria B de risc la incendiu, ceea ce înseamnă că acum putem intra în legalitate cu Arena Națională.

Mai așteptăm avizul IGSU, dar acesta devine o formalitate în acest moment.

Mă bucur că domnul Viceprim-ministru Vasile Dâncu a înțeles, într-un final, că aceasta era calea legală de urmat și nu cea sugerată de așa-zis experții, care ne recomandau să udăm cu apă acoperișul și să aducem mai multe forțe de ordine la stadion în ziua meciurilor. Nu, asta ar fi fost o "cârpeală românească", pe care IGSU n-ar fi putut să o accepte, în condițiile legii.

Mă bucur, de asemenea, că n-am fost nevoiți să apelăm la soluția înlocuirii acoperișului. Ar fi fost costisitor și inutil. Suntem pe drumul cel bun. Avem acum o Arenă Națională modernă, clasificată după toate standardele europene, care poate fi deschisă evenimentelor sportive în condiții de siguranță", a scris pe pagina sa de socializare primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava. 

Citește și: Arena Națională poate fi deschisă-surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel