Primarul Capitalei, anunț mult așteptat privind Arena Națională

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a anunțat, luni, că se poate intra în legalitate cu Arena Națională, având în vedere că Primăria Municipiului București a primit agrementul din partea Ministerului Dezvoltării, în baza solicitării transmise, însoțită de expertiza laboratorului din Italia, precizând că este confirmată încadrarea la categoria B de risc la incendiu.

"Am primit astăzi agrementul din partea Ministerului Dezvoltării, în baza solicitării pe care am trimis-o, însoțită de expertiza laboratorului din Italia. Este confirmată încadrarea la categoria B de risc la incendiu, ceea ce înseamnă că acum putem intra în legalitate cu Arena Națională.

Mai așteptăm avizul IGSU, dar acesta devine o formalitate în acest moment.

Mă bucur că domnul Viceprim-ministru Vasile Dâncu a înțeles, într-un final, că aceasta era calea legală de urmat și nu cea sugerată de așa-zis experții, care ne recomandau să udăm cu apă acoperișul și să aducem mai multe forțe de ordine la stadion în ziua meciurilor. Nu, asta ar fi fost o "cârpeală românească", pe care IGSU n-ar fi putut să o accepte, în condițiile legii.

Mă bucur, de asemenea, că n-am fost nevoiți să apelăm la soluția înlocuirii acoperișului. Ar fi fost costisitor și inutil. Suntem pe drumul cel bun. Avem acum o Arenă Națională modernă, clasificată după toate standardele europene, care poate fi deschisă evenimentelor sportive în condiții de siguranță", a scris pe pagina sa de socializare primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava. 

Citește și: Arena Națională poate fi deschisă-surse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel