Primar din Constanța, mort într-un accident, duminică la prânz

Primarul comunei constănţene Albeşti, liberalul Gheorghe Moldovan, în vârstă de 66 de ani, a murit, duminică, după ce a intrat cu autoturismul într-un copac de pe marginea DN 39, în apropierea staţiunii Neptun.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", conducătorul auto a fost declarat decedat de către echipajul medical al elicopterului SMURD, care s-a deplasat la locul producerii accidentului rutier.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că în acest caz cercetările sunt în derulare, urmând a fi stabilit de ce autoturismul a ieşit de pe carosabil.

Accidentul primarului din Albești. A intrat cu mașina în copac



"La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 11,20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulaţie. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat, de 66 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, din direcţia Mangalia către Constanţa şi, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, autoturismul intrând în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Liderul PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a anunţat pe pagina sa de Facebook decesul primarului comunei Albeşti.

"Cu tristeţe, vă anunţ că s-a stins din viaţă, într-un accident rutier, prietenul şi colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albeşti. Este o pierdere imensă pentru noi toţi, dar mai ales pentru familie şi pentru locuitorii comunei", a transmis Bogdan Huţucă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel