Primar Craiova. Opt candidați luptă pentru funcție

Foto: oltenianews.ro
Foto: oltenianews.ro

Biroul Electoral de Circumscripţie a admis toate cele opt candidaturi pentru funcţia de primar al Craiovei pentru care se organizează alegeri parţiale pe 11 iunie.

În ordinea depunerii dosarelor pentru a se înscrie în cursa electorală, cei opt candidaţi sunt: Sorin Preda-Nica din partea Partidului Noua Românie, Lucian Bernd-Săuleanu - candidat independent, Mihail Genoiu din partea Partidului Social Democrat, Mario Ovidiu Oprea din partea Partidului Naţional Liberal, Dumitru Călina din partea Partidului Mişcarea Populară, Emil-Iulian Mladin - candidat independent, Anişoara Stănculescu din partea Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor şi Adrian Prisnel din partea Uniunii Salvaţi România. 

Potrivit datelor Autorităţii Electorale Permanente, pentru alegerile din 11 iunie pentru alegerea primarului în Craiova sunt 256.233 de persoane cu drept de vot. 

Funcţia de primar al Craiovei a rămas vacantă după ce Lia Olguţa Vasilescu a demisionat în ianuarie în urma obţinerii unui mandat de deputat şi numirii în funcţia de ministru al Muncii în Guvernul Grindeanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel