Chirieac, îngrijorat. Șuvoi uriaș de știri îngrijorătoare, după turul II

Florin Răvdan / 20 noi 2019 / 20:29 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis si Viorica Dancila
Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Analistul Bogdan Chirieac a declarat că rezultatul votului de duminică este previzibil, dar şi că este foarte îngrijorat de ceea ce se va întâmpla începând de luni, 25 noiembrie. 

"Întâi a fost elementul de noutate, pentru că această conferinţă a dlui Iohannis a creat un alt nivel de aşteptare. Lumea a avut mari curiozităţi. După prima oră, însă, se fleşcăise totul, era jos. Surprinzător a fost interesul pentru Viorica Dăncilă în prima oră, deşi nu era prime time. Domnul Iohannis a reuşit să îşi stabilizeze votanţii săi. Care vota Iohannis a rămas acolo, dânsul nefiind flamboiant, fără replici care să facă istorie. Nu e un mare comunicator.  În partea cealaltă, d-na Dăncilă şi-a activat cea mai mare parte a PSD-ului, care era sau nu de partea sa, şi o parte dintre nehotărâţi. Dânsa a avut şansa că a fost mitraliată de jurnalişti, în timp ce dincolo era o dezbatere de operă. La Viorica Dăncilă era smardoială, discotecă pe bune. Viorica Dăncilă a făcut faţă, ceea ce puţină lume se aştepta. Cred că dânsa a câştigat ceva de ieri", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Ştiri proaste, din toate părţile 

 

"Legat de rezultate, eu sunt foarte îngrijorat de ce se va întâmpla de luni încolo. Şi nu e analiză, ci e pe baza unui şuvoi uriaş de informaţii din toate părţile cu ştiri proaste, îngrjorătoare, pe care românii le vor simţi peste cinci, şase luni, când va fi prea târziu. Fără un miracol, rezultatul votului este previzibil", a mai spus Chirieac. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27