Prezidențiale tur 2. Petronela Rotar: Nu ne permitem fițe și desprinderi de realitate

Vot alegeri 2019
Vot alegeri 2019

Petronela Rotar, în contextul în care unele persoane spun că nu vor vota deloc în turul doi al alegerilor prezidențiale sau vor anula votul, a transmis un mesaj tranșant.

„Văd tot mai mulți oameni care anunță că ei fie nu vor vota deloc, fie vor pune ștampila pe ambii, să își anuleze votul. Că pe ei nu îi reprezintă cei doi candidați. De zici că dacă vor face ei asta, vor sta acasă sau își vor anula votul, jap, ăștia doi vor dispărea și va apărea în loc un Obama care se va ocupa de țară impecabil. Să mă iertați, dar asta e atitudine de pisi botoxată și siliconată care se dă cu fundul de pămînt la iuby că ea vrea geantă.

(...) Oameni buni, nu ne permitem fițe și desprinderi de realitate. Președintele va fi ales indiferent dacă Costel își va anula votul sau nu”, a scris, miercuri, scriitoarea Petronela Rotar pe contul de Facebook.

„Ieșiți la vot, că sunteți adulți, maturi, iar un adult înțelege că are de făcut o alegere reală, că trebuie să se adapteze la situația care există, nu să facă o criză de tantrum”, a subliniat Petronela Rotar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel