Prezidenţiale 2019. Viorica Dăncilă şi-a schimbat discursul de lansare: Joi arăta altfel

Mihai Ciobanu / 12 oct 2019 / 12:39 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dancila
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a anunţat, la începutul discursului pe care l-a susţinut sâmbătă, la evenimentul de lansare a candidaturii la prezidenţiale, că îşi pregătise un alt mesaj. 

"Vă mărturisesc că discursul pregătit pentru această zi arăta altfel până în ziua de joi. Știu că ceea ce s-a întâmplat v-a afectat și vreau să știți că vă înțeleg. Cu toate acestea, mă bucur din toată inima să văd că avem în continuare spiritul și energia de luptător, că ele nu mor niciodată, indiferent de momentele pe care le traversăm. Acesta e momentul în care trebuie să înțelegem că nu trebuie să ne îndoim de puterea pe care o avem. Să stăm uniți și să luptăm umăr la umăr pentru ca PSD să fie din nou", a declarat Viorica Dăncilă.

"Nu vor fi simple bătălii de campanie, va fi un adevărat război în care trebuie să ne punem efortul, munca, inimile și tot curajul de care putem da dovadă. Ca de fiecare dată când au crezut că ne-au înfrânt, dar ne-am întors mai puternici, mai organizați. Aceste forțe cu care luptăm acum vor distrugerea PSD, e singurul lor obiectiv. A fost primul pas", a declarat Viorica Dăncilă.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27