Prezidențiale 2019. Ramona Ioana Bruynseels dă cărțile pe față: Nimeni nu vorbește!

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale FOTO: Agerpres
Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la prezidențiale FOTO: Agerpres

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umaniștilor la alegerile prezidențiale, a transmis un mesaj tranșant în plină campanie.

„România este, în continuare, supărată, dezamăgită, sătulă de ceea ce se întâmplă pe scena politică. Oamenii sunt descurajați și își doresc schimbare! Problema este că politicienii noștri vin cu strategii de genul moțiunii de cenzură împinsă până în buza alegerilor, în așa fel încât să luăm și să răpim tot discursul politic", a spus, marți seară, Ramona Ioana Bruynseels în cadrul emisiunii lui Ionuț Cristache de la TVR 1.

„Aproape nimeni nu mai vorbește despre campania prezidențială!”, a subliniat Ramona Ioana Bruynseels, adăugând ulterior: „Este un moment foarte important pentru România, e o decizie importantă. În loc să cunoaștem toți candidații, să analizăm, noi vorbim despre miniștri, despre audieri, despre Orban, Dăncilă și Iohannis. Noi, candidații mai mici, care am putea reprezenta cu adevărat o șansă pentru România, iată că nu avem, de fapt, oportunitatea de a ne prezenta".

„Ceea ce se întâmplă acum, după părerea mea, este un mare afront adus poporului român. Este o lipsă de respect crasă", a precizat Ramona Ioana Bruynseels.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel