Prezidențiale 2019 - Ludovic Orban, declarații privind organizarea scrutinului de vot

Premierul Ludovic Orban a făcut mai multe precizări, în preziua votului pentru prezidențiale 2019.

Premierul Ludovic Orban, împreună cu ministrul de Interne Marcel Velea, a făcut mai multe precizări, într-o întâlnire cu presa, sâmbătă, cu o zi înainte de dechiderea urnelor de vot:

”Am participat personal la ședința Comisiei Tehnice de la nivelul Ministerului  de Interne privitoare la pregătirea alegerilor de mâine. Din punctul nostru de vedere, șlucrurile stau bine, pentru asigurarea celor peste 18.000 de secții de votare și aproape 15.000 de centre de votare. Sunt mobilizate efective de peste 37.000 de angajați ai MAI!”

”Este asigurată paza la toate secțiile de votare. De asemenea este asigurată paza pentru toate transporturile privitoare la materialele care au fost distribuite. Nu avem nicio îndoiială că toate materialele electorale vor ajunge la timp în secțiile de votare. În 8 județe și municipiul București nu au ajuns toate materialele în toate secțiile de votare, dar ele vor ajunge cât mai curând.”

”Am discutat detaliile legate de organizare, de sigilarea secțiilor de votare, de constituirea Birourilor Electorale. Readucem aminte că între 18.00-20.00, când se reunesc Birourile, trebuie transmise toate cererile pentru urne mobile. Atrag atenția managerilor de spitale să aibă grijă ca tuturor cetățenilor români care sunt spitalizați să li se permită dreptul de vot”

”În linii mari, lucrurile mi se par foarte bine pregătite. Am făcut un tur al centrului de comandă, oamenii sunt la post să-și facă datoria”, au fost declarațiile premierului Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel