EXCLUSIV  Previziuni 5 iunie - 11 iunie 2023. Zodia care îi chinuie pe toți pentru că are nevoie de liniște / video

Imagine de Quique de la Pixabay
Imagine de Quique de la Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Taur pentru săptămâna 5 iunie - 11 iunie 2023. 

„Cu Venus în Leu, până în octombrie, e o perioada foarte bună să începem să ne luăm pasiunile, pofta de viață și dorința de a fi iubiți. Venus când tranzitează Leul, cu toții suntem mult mai romantici, mult mai explozivi, avem o dorință de extravaganță și căutăm artificiile peste tot pentru că semnul Leului este cel care face legătura în Rac și Fecioară.

Ce se întâmplă în timpul Racului? Sămânța prinde rădăcini, iar pe arhetipul Fecioarei culegem plantele.", a spus Daniela Simulescu.

Taur/Ascendent în Taur

„Îți dai seama, Venus, guvernatorul tău, schimbă mâine semnul, deci s-ar putea să simți o nevoie de a-ți muta atenția dintr-o zonă în cealaltă și pentru că se va muta în casa a patra la tine, și ține cont că va sta acolo până în octombrie pentru că va și retrograda, e clar că ai nevoie de o bază, de puțină disciplină.

E adevărat că Venus în Leu nu prea are legătură cu disciplina, mai degrabă cu datul de ordine, e cu puțină aroganță și pentru că tu ai nevoie de liniște o să-i obligi pe toți din jurul tău să fie așa cum vrei tu: să stăm la masă, să mergem la cumpărături  cu toții, să facem curățenie cu toții, să mergem la evenimentul acela cu toții.

Îi vei chinui pe toți pentru că tu ai nevoie de liniște, de o bază, de o fundație, ai nevoie de un echilibru interior foarte puternic și, din păcate, nu îl poți găsi singur și îl vei găsi cu ceilalți.

Cum îl ai pe Jupiter în semnul tău, te ascultă lumea, comunici cu multă încredere . Mercur o să iasă din semnul tău, se duce în casa a doua, deci, oarecum, cuvintele tale valorează foarte mult.

Aș zice că ești într-o perioadă destul de bună,  tensionată,  vei avea tot timpul senzația că trebuie să lupți cu cineva, dar, pe de altă parte, cred că îți priește de minune.

Se întoarce și Pluto în casa a noua, mai scapi și de presiunea profesională, apoi vine vara, vine vacanța. Trebuie să te distrezi și tu puțin.”, a spus Daniela Simulescu.

 

VEZI ȘI: Horoscop 5 iunie - 11 iunie 2023. Daniela Simulescu anunță o săptămână memorabilă, dar cu un tranzit dificil pentru o zodie https://www.dcnews.ro/horoscop-5-iunie-11-iunie-2023-daniela-simulescu-anunta-o-saptamana-memorabila-dar-cu-un-tranzit-dificil-pentru-o-zodie_918595.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel