EXCLUSIV  Horoscop 5 iunie - 11 iunie 2023. Daniela Simulescu anunță o săptămână memorabilă, dar cu un tranzit dificil pentru o zodie

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Berbec pentru săptămâna 5 iunie - 11 iunie 2023. 

„Urmează o săptămână destul de interesantă. Urmează niște tranzite și niște aspecte memorabile. Mâine Venus intră în Leu. Nu va fi un tranzit simplu al lui Venus în Leu pentru că între 23 iulie și 4 septembrie va și retrograda și vom scăpa de Venus în Leu abia în octombrie. Cu alte cuvinte, începând de mâine până în octombrie, trebuie să fim foarte atenți la chestiunile amoroase și financiare.

Mâine va intra în semnul care va fi contaminat, deci deși retrogradarea va fi după 23 iulie, deja vom simți de mâine. Așa că aveți grijă în ce va băgați, cu cine vorbiți, unde călcați strâmb și la cine aveți bucurii.

De obicei pe Venus retrograd se reîntorc oameni din trecutul nostru și ne vom întreba ce vor de la noi, dar nu e vorba despre ce vor ei, ci despre de ce mai sărim noi în momentul în care se întorc, e clar că e ceva nerezolvat acolo.

Cu Venus în Leu vorbim de nevoia de iubire, de dramatism și veți observa că apare o plictiseală și nu ne mai regăsim, nu ne mai place, avem nevoie de ceva pasiune, extravaganță, entuziasm și s-ar putea să căutăm pe lângă. De aceea vă recomand să aveți grijă, în vara aceasta, cu cine vorbiți, ce mesaje vă dați, cu cine vă încurcați pentru că lucrurile se pot complica.

Spun asta pentru că Venus retrograd, bineînțeles, se va întâlni cu Lilith și aceasta cam adoră scandalul. Lucrurile vor fi, poate, puțin mai exagerate.", a spus Daniela Simulescu.

Berbec/Ascendent în Berbec

„Săptămâna aceasta vei fi foarte superficial. Mercur intră în casa a treia, Marte, guvernatorul tău este în casa a cincea. Nu prea îți arde de muncă, ai vrea să trăiești în zona aceasta foarte artificială, superficială, în care să ascunzi sub preș ce nu îți convine, vrei să dai pe dinafară de bucurie.

În același timp, s-ar putea să apară puțină exagerare pentru că atât cu Venus, cât și cu Marte și cu Lilith în casa a cincea, după care Mercur în casa a treia, aș putea spune că e un exces de zel pe care nu vei putea să-l controlezi, de altfel nici nu vrei să-l controlezi și îl emiți în toate părțile posibile și imposibile, chiar și în zona profesională, chiar și în cea personală.

E o săptămâna de bucurie, o săptămână în care vrei să te distrezi, să petreci, să vorbești cu oameni fie online, fie offline, fie să mergi să te plimbi, dar nu uita că e Saturn în casa a XII-a și vrea să îți mai lingi rănile.

Cu Jupiter în casa a doua, vei avea chef de cheltuială și să te ții că toată vara s-ar putea să cheltuiești. Bucuria este că Mercur e din zona retrogradării, bine ar fi să cheltuiești și pe lucruri durabile, chestiuni cu care să produci, un telefon, un laptop, adică nu doar o pereche de cercei, nu doar o pereche de pantofi pe care i-ai văzut într-o reclamă și ti-au plăcut, ci mai degrabă spre lucruri cu care poți să produci în viitorul apropiat.

E o săptămână bună pentru mers la petreceri. Pe plan amoros, mulți dintre voi, mai ales dacă sunteți singuri, veți avea chef de flirt. În același timp urmează o vară minunată pentru copiii voștri, fie că sunt mici, fie că sunt mari.", a mai spus a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel