Soțul educatoarei din București nu își recunoaște crima. "Nici mort nu voi scoate vreun cuvânt despre ce s-a întâmplat"

Presupusul criminal al educatoarei din București nu își recunoaște fapta / Foto: Pixabay
Presupusul criminal al educatoarei din București nu își recunoaște fapta / Foto: Pixabay

Soțul educatoarei din București neagă că el ar fi ucis-o pe femeie.

UPDATE: Bărbatul e în Arestul Central, iar după ora 15:00 ajunge la Tribunalul București. El s-a prevalat de dreptul la tăcere. Are un avocat din oficiu, până în aceste momente. La ora 23:00, expiră ordonanța de reținere a bărbatului pentru 24 de ore. 

Bărbatul care și-ar fi ucis fosta soție, educatoare în București, nu își recunoaște faptele, potrivit unor surse din anchetă, citate de Realitatea Plus. El a fost reținut de polițiști după mai multe ore de audieri. Individul s-a ascuns de oamenii legii timp de patru zile după ce ar fi comis oribila faptă, însă a fost prins pe o stradă sin Sectorul 2 al Capitalei, în apropierea casei sale.

El a fost adus astăzi în fața magistraților de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii de la Omoruri l-au audiat înainte mai multe ore și au încercat să scoată explicații de la bărbat, însă, potrivit surselor din anchetă, el nu a recunoscut faptele și mai mult decât atât ar fi spus că: "Nici mort nu voi scoate vreun cuvânt despre tot ce s-a întâmplat". El este cercetat pentru omor, bănuit că și-a ucis fosta soție.

Ce ar fi făcut bărbatul după ce și-ar fi omorât soția

Bărbatul le-ar fi trimis scrisori fetelor sale, o trotinetă celei de 12 ani și 700 de lei. El le-ar fi scris acestora să vândă telefonul mamei, ca să aibă bani și să închirieze camerele din casă unor studente pentru a avea surse financiare pentru a se întreține, spun sursele Antena 3. El a fost depistat în apropierea casei, conform Pro TV, fiind recunoscut de polițiști.

Cine este femeia omorâtă

Liliana este numele educatoarei care, la 48 de ani, mamă a două fete minore, una de 12 ani, alta de 17 ani și cu zece ordine de protecție, avea să-și găsească cumplitul sfârșit. Aceasta a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în casa în locuia, joi dimineaţă. 

Femeia ar fi fost omorâtă cu sânge rece chiar de către soțul său, Faur Valentin Nicuşor, cu care se afla în proces de divorţ. Ea ar fi cerut anterior mai multe ordine de restricție împotriva lui. Bărbatul este taximetrist, potrivit Antena 3. El este absolvent de Drept și a fost jurist până acum 3 ani. Cele două fete pe care cei doi le au erau în tabără la mare și munte în momentul crimei.

VEZI ȘI: El este bărbatul care a ucis-o pe educatoarea din București. A fost prins lângă casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel