El este bărbatul care a ucis-o pe educatoarea din București. A fost prins lângă casă

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Criminalul educatoarei din București a fost prins, după patru zile de căutări.

Ucigaşul educatoarei înjunghiate a fost prins de poliţişti, după patru zile de căutări. Acesta ar fi fost recunoscut de polițiști în apropierea casei, informează PRO TV.

Liliana este numele educatoarei care la 48 de ani, mamă a două fete minore, una de 12 ani, alta de 17 ani și cu zece ordine de protecție, avea să-și găsească cumplitul sfârșit. Aceasta a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în casa în locuia, joi dimineaţă. 

Vezi AICI foto.

Trecut marcant

În trecut, se pare că bărbatul se pare ar fi dat cu mașina, din greșeală, peste băiatul lor, potrivit Antena 3, iar de atunci nu și-a mai revenit, fiind închis anul trecut inclusiv la un spital pentru tratament. Mai mult, potrivit anchetatorilor, uşa casei nu a fost forţată pentru că bărbatul avea cheile de la casă. Şi, deşi erau în divorţ, femeia îi permitea să mai vină acasă. Cele două fete erau plecate în momentul în care bărbatul a comis oribila crimă.

Numai în ultimele 7 luni au existat 10 sesizări la 112. Ea făcea plângeri și apoi le retrăgea pentru că vedea că nu avea protecție din partea statului. Secția 7 nu l-a audiat niciodată în sesizările făcute de soție, informează surse Antena 3. Bărbatul lucra pe taxi și, după tură, venea să se spele și pleca, era o înțelegere a lor.

În dormitor, pe pat, a fost găsită educatoarea înjunghiată. Avea o lovitură în inimă, antebraț și lovituri de apărare. Joi a fost dat în urmărire la frontieră. Criminalul avea multe clasări în urma retragerii plângerilor de către soție.

Taximetristul este un fost jurist

Taximetristul este absolvent de drept și a fost jurist până acum 3 ani. Cele două fete pe care cei doi le au erau în tabără la mare și munte în momentul crimei. În casa în care s-a întâmplat tragedia din sectorul 2 era extrem de curat.

Cei doi ajunseseră să se certe și de la curățenie, ea era obsedată și el nu îi respecta munca, conform informațiilor obținute în exclusivitate de Antena 3, de la audieri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel