Președintele Venezuelei: CIA și Pentagonul pregătesc asasinarea lui Capriles

nicolas maduro dece
nicolas maduro dece

Președintele interimar al Venezuelei, Nicolas Maduro, avertizează că Pentagonul și CIA se pregătesc să-l asasineze pe contracandidatul său la șefia statului, Henrique Capriles, iar mai apoi îl vor învinovăți pe fostul vicepremier, pentru a destabiliza țara, scrie antena3.ro.

”Adresez un apel preşedintelui Obama să oprească planul de asasinare a candidatului de Dreapta,Henrique Capriles, la alegerile prezidenţiale din ţara noastră. Am informaţii concrete, care spun că Pentagonul şi CIA se află în spatele acestui plan, pentru a instaura haosul în Venezuela”, a declarat președintele interimar într-un interviu televizat.

Maduro a invocat un viitor asasinat al contracandidatului său politic și săptămâna trecută. Diplomații americani Roger Noriega și Otto Reich au respins orice implicare a SUA în Venezuela și au catalogat afirmațiile lui Maduro drept ”defăimătoare și neadevărate”.

Contracandidat al defunctului lider latino-american Hugo Chavez la prezidențialele din 2012, Henrique Capriles se luptă acum pentru postul de șef al statului cu fostul vicepreședinte Nicolas Maduro. Caprilles a declarat recent că, ”dacă i se întâmplă ceva rău, Maduro va singurul responsabil pentru asta”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel